Velice příjemným zpestřením vašeho jídelníčku se můžou stát houbové placičky s bramborovou kaší. Kombinace Agaricu a Shiitake je velice chutná a potěší Vaše mlsné jazýčky.
Houbové rizoto je v Itálii velmi oblíbeným pokrmem. Tradičně se vaří z pravých hřibů, ale v našem případě používáme Agaricus. Díky jeho vlastnostem dostane jídlo nejen delikátní chuť, ale změní se na pokrm, který je prospěšný vašemu zdraví.
Proč si neudělat bramboráčky trochu netradičně? V tomto receptu se spojuje tradiční chuť našich bramboráčků s vločkami doplněná velmi chutným restovaným Agaricem a bylinkovým dipem.
V tomto receptu jsme pouze obměnili klasický recept a místo hlívy přidali Hericium. Chuť nás velmi překvapila a od té doby něděláme houbový guláš s ničím jiným :-).
Klasická kulajda s přidaným Hericiem podávaná se zastřeným vejce. To je to, po čem touží každá návštěva, která k Vám příjde na oběd a chce ochutnat něco netradičního. Proto tento náš recept opravdu vyzkoušejte. Chutná výborně.
V tomto pokrmu se spojuje delikátní chuť Maitake s dalšími zdravými surovinami. Recept můžete využít při každé dietě, nebo jen tak a tělu uděláte nesmírně dobře.
Pokud Reishi nevyužijete v kapslích ani na výrobu čaje či odvaru, můžete si vyrobit tuto lihovou tinkturu, za jejíž konzumování Vám zdraví velmi poděkuje.
Reishi je jednou z nejceněnějších hub tradiční čínské medicíny. V překladu znamená„božská houba nesmrtelnosti“. Její účinky se využívají již více jak 4.000 let.
Velice příjemným zpestřením vašeho jídelníčku se můžou stát houbové placičky s bramborovou kaší. Kombinace Agaricu a Shiitake je velice chutná a potěší Vaše mlsné jazýčky.
Shiitake je pro svůj vysoký obsah aminokyselin, vitamínů a minerálů nazývána královnou mezi houbami nebo elixírem života. Zkuste si uvařit tento výborný dýňový krém, se který se houba Shiitake krásně doplňuje.