Mycomedica hory
Informační lišta

Recenze

Zde uveřejněné recenze jsou nezávislými recenzemi zákazníků, kteří zboží skutečně zakoupili (stránka pro vložení recenze je zákazníkovi zpřístupněna pouze v návaznosti na nákup). Na obsah recenzí provozovatel nedohlíží a odpovídá za něj jen v případech předpokládaných zákonem.

Vyhledejte produkt:

Markéta Malinová

21.04.2024 Ústí nad Labem
Houbičky používám dlouhodobě a pomáhají mi, Snad i omlazují organizmus a uklidňují.

Marie Dvořáková

19.04.2024 Velešín

Kristýna Valešová

18.04.2024 Praha 8

Miroslava Borovičková

18.04.2024 Hořovice
Dobrý den. Výrobky jsem si objednala z důvodů chronických mnoholetých zdravotních obtíží, které jsem běžnými lékaři předepsanými léky nebyla schopná uzdravit, proto jsem se rozhodla pro vitální houby Myco Medica. Nákup proběhl bez komplikací a objednávka mi dorazila v termínu, který jsem očakávala. Jsem spokojená. Teď očekávám zlepšení zdraví a prokazatelné výsledky. Díky, že se firma Myco Medica stala i mým "partnerem" na mé cestě uzdravení.... S pozdravem Mirka Borovičková

Miroslav Sommer

17.04.2024 Harrachov
Velmi spokojen. Rychlá dodací doba.

Kateřina Drápalová

17.04.2024 Libina
Zázrak. Po půl roce neustálého kolotoče nachlazení, kašle a únavy je mi úplně dobře. Účinek jsem pociťovala už po prvním týdnu. Objednám znovu.

Marie

12.04.2024
Reishi,myco flex a kapky uvolneni opory uzivano na bursitidu v koleni.Po mesici a pul znatelne vysledky.Houbicky a kapky doporucuji.

Pavla Švarcová

11.04.2024 Lazníčky

Marcela Režná

10.04.2024 Šakvice
Jsem spokojená, produkty jsou součástí mého života už více než dva roky a pomohly mi najít rovnováhu a klid:-). Děkuji.....

Kde můžete koupit naše výrobky

Rozsáhlá síť distributorů po celé ČR

Jednoduše si vyhledejte nejbližšího prodejce, distributora, nebo lékárnu s našimi produkty.
Zobrazit nejbližší distributory