Fusilli s Maitake pro štíhlou linii

Fusilly s Maitake
 
 
Recept pro 4 osoby
  • 50g sušené Maitake
  • 250g celozrnných těstovin Fusilli
  • olivový olej
  • 1 větší šalotka
  • 3 stroužky česneku
  • chilli paprička
  • kůra z půlky citrónu
  • sůl
  • pepř
  • 1 krajíc celozrnného chleba
  • parmazán
  • čerstvá petržel
Postup přípravy:
  1. potřebné množství Maitake namočte přes noc do vody
  2. těstoviny uvařte dle návodu na obalu v osolené vodě
  3. na olivovém oleji zpěňte na jemně nakrájenou šalotku, přidejte 3 stroužky česneku v celku, najemno nasekanou chilli papričku a restujte než šalotka změkne
  4. přidejte nakrájenou a vymačkanou Maitake a restujte cca 5 min
  5. přidejte nastrouhanou citrónovou kůru, uvařené těstoviny a chleba nakrájený na kousky
  6. restujte dokud chleba nebude křupavý
  7. podávejte posypané parmazánem a čerstvou petrželkou
Připravily pro Vás MycoMedica kuchaři Míša Kholová a Jan Průša.

Kde můžete koupit naše výrobky

Terapeuti a lékaři
Lékárny a prodejny zdravé výživy
Eshopy